Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

PIPE WRAP TAPE

Van goede kwaliteit Pijpleidings Anticorrosieve Band voor verkoop
Van goede kwaliteit Pijpleidings Anticorrosieve Band voor verkoop
Voor de betrokkenen: Zorg Dit moet verklaren dat wij XUNDA-AARDOLIEband EN MT-BAND door „van de de Pijpdeklaag van Jining Xunda de Materialenco. hebben gekocht, Ltd“ voor ons marien de pijpleidingsproject van Maleisië in Dec.2015 en altijd zijn zij zeer geïmponeerd over geschikte levering van de goederen waarvoor wij werkelijk tevreden zijn en hun producten adviseren

—— Cu van Nguyenngoc

Het is bevestigt en verklaart hierbij dat wij, KHAJAH SPECIALTIES COMPANY. het hebben van ons geregistreerd adres in Koeweit, heeft Deklaag Materieel type T100-165, t-265, MT-1100, p-19 gebruikt, pp-27 vervaardigd door u sinds 2012 en er is tot dusver geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met bovengenoemde producten en hun goede prestaties van de diensten.

—— Sushil

Aan Whome kan het betreffen, Wij hebben Band gebruikt door u sinds 2012 na de verrichting van 3 jaar wordt vervaardigd, vonden wij dat de prestaties van deze Band zeer goed zijn, en er is geen belangrijke mislukking van deze Band en het is zo efficiënt in ons systeem dat. In ondertussen, is de naverkoopdienst zo goed. Zo zijn wij zeer tevreden met uw Band.

—— Нефтегазстром

A quien interese le, Van utilizandodiferentes tipos DE materiales DE recubrimiento van Hemosestado tubos Xunda, cinta DE aluminio, cinta DE polietileno, cintajachthaven, fabricadosy suministrados por M/Co. van de PIJPmaterialen van s JINING XUNDA, Ltd, Que-zoonsfabricantes oficiales DE material DE recubrimiento como cinta DE envoltura paragraaf. en van utiliza sus productos

—— Gustavo

Dit moet verklaren dat wij verschillende types Met een laag bedekkend Materialen zoals Xunda-de band van de pijpomslag, Bitumenband, Polyethyleenband, Mariene vervaardigde band hebben gebruikt, & geleverd door M/s JINING XUNDA de MATERIALENco. van de PIJPdeklaag, Ltd, dat officiële fabrikant van Deklaagmateriaal die is fabrieken in Add- toevoegt hebben: Chenguangweg, Jining-Stad Shandong.

—— ADINOC

Ik ben online Chatten Nu

PIPE WRAP TAPE

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XUNDA
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1.5 Million-2 Million
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Van de de Pijpdeklaag van Jiningsxunda de Materialenco., Ltd, de fabrikant van de van de de preventiedeklaag van de fabrikantencorrosie van de de materialenbouw waterdichte en verzegelende de deklaagmaterialen.

 

Een joint-stock onderneming, die een brutoinvestering van RMB bezitten 82 miljoen, registreerde kapitaal van RMB 20 miljoen.

XUNDA, is de grootste anticorrosieve bandfabrikanten in China, met een totale investering van 42 miljoen, één fabrieksdekking een gebied van 12 acres, zes plant, één pakhuis, de één bureaubouw. Heeft een personeel van 200 mensen, met inbegrip van 69 productiepersoneel, 14 full-time technische, binnenlandse en buitenlandse handel en 19 verkooppersoneelsleden, 15 naverkooppersoneelsleden. De prestatiesproductie, drie verschuivingenposten, waarin het polypropyleen de bandproductiecapaciteit van de vezelcorrosie van 400 ton/maand, polyethyleenanticorrosion binnen/buitenbandproductiecapaciteit van 400 ton/maand, 300 ton van aluminiumfolie butyl band/maand, visco-elastic band en deeg 10 duizend versterkte vierkante meter.

 

Onze diensten: ondergronds, maken de onderwater en bovengrondse olie, het gas, het water en de petrochemische het systeemcorrosie van het pijpleidingenvervoer en het mechanische beschermings、 Bouw de bouwdak, de badkamers, concrete waterdichte en verzegelende、 de Pijpleidingsisolatie van de keuken de waterdichte brug、 en de UVweerstands、 scheepsbouw en de olie, watertanks en corrosiepreventie waterdicht. Bescherm pijp die tegen spanning-corrosie, en elementally en mechanisch veroorzaakte corrosie met de juiste oplossing van de volledige waaier van XUNDA van multi-layered thermische of koud-toegepaste specialiteit deklaag en het vastbinden systemen barsten

 

Ons voordeel: wij hebben de geavanceerde productietechnologie, Wetenschappelijke beheersmethode, Prima R&D-team, Perfect na de verkoopdienst systeem. Wij hebben SGS, DVGW, AWWA-test en ISO9001, ISO14001, ISO18001, Bureau Veritas-certificatie overgegaan. Wij zijn de Gecontroleerde Leveranciers van SINOPEC, CNOOC, CNPC. Wij vestigden van 1998 en het groeien tot de grootste fabrikant van de pijpleidings anticorrosieve band in China sinds 2013.

 

Onze belangrijke markt met inbegrip van meer dan 70 die landen, algemeen in Zuid-Azige, Zuidoost-Azië, Centraal-Azië, West-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Oost-Europa, Zuid-Amerika, Australië wordt verspreid.

 

Filosofie:

Uw behoeften, onze achtervolging.

 

Opdracht en Visie:

Xunda zal corrosiepreventie blijven ontwikkelen, waterdicht en het verzegelen de oplossingen voor de bescherming die van de waardevolle infrastructurele activa van de cliënt rond de wereld, onze cliënten verzekeren leiden maximaal voordeel uit onze oplossingen af. het vervullen van alle markteisen ten aanzien van een uitvoeringszekerheid tegen corrosie, terwijl het verzekeren van eerbied voor het milieu en het instrument.

Nastrevend wereldleiding voor innovatieve, rendabele, en ecologisch corrosiepreventie, waterdichte en het verzegelen oplossing.

Contactgegevens
PIPE WRAP TAPE

Contactpersoon: Ms.

Fax: 86-537-2299111

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)