Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

PIPE WRAP TAPE Kwaliteitscontrole

Voor de betrokkenen: Zorg Dit moet verklaren dat wij XUNDA-AARDOLIEband EN MT-BAND door „van de de Pijpdeklaag van Jining Xunda de Materialenco. hebben gekocht, Ltd“ voor ons marien de pijpleidingsproject van Maleisië in Dec.2015 en altijd zijn zij zeer geïmponeerd over geschikte levering van de goederen waarvoor wij werkelijk tevreden zijn en hun producten adviseren

—— Cu van Nguyenngoc

Het is bevestigt en verklaart hierbij dat wij, KHAJAH SPECIALTIES COMPANY. het hebben van ons geregistreerd adres in Koeweit, heeft Deklaag Materieel type T100-165, t-265, MT-1100, p-19 gebruikt, pp-27 vervaardigd door u sinds 2012 en er is tot dusver geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met bovengenoemde producten en hun goede prestaties van de diensten.

—— Sushil

Aan Whome kan het betreffen, Wij hebben Band gebruikt door u sinds 2012 na de verrichting van 3 jaar wordt vervaardigd, vonden wij dat de prestaties van deze Band zeer goed zijn, en er is geen belangrijke mislukking van deze Band en het is zo efficiënt in ons systeem dat. In ondertussen, is de naverkoopdienst zo goed. Zo zijn wij zeer tevreden met uw Band.

—— Нефтегазстром

A quien interese le, Van utilizandodiferentes tipos DE materiales DE recubrimiento van Hemosestado tubos Xunda, cinta DE aluminio, cinta DE polietileno, cintajachthaven, fabricadosy suministrados por M/Co. van de PIJPmaterialen van s JINING XUNDA, Ltd, Que-zoonsfabricantes oficiales DE material DE recubrimiento como cinta DE envoltura paragraaf. en van utiliza sus productos

—— Gustavo

Dit moet verklaren dat wij verschillende types Met een laag bedekkend Materialen zoals Xunda-de band van de pijpomslag, Bitumenband, Polyethyleenband, Mariene vervaardigde band hebben gebruikt, & geleverd door M/s JINING XUNDA de MATERIALENco. van de PIJPdeklaag, Ltd, dat officiële fabrikant van Deklaagmateriaal die is fabrieken in Add- toevoegt hebben: Chenguangweg, Jining-Stad Shandong.

—— ADINOC

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitscontroleplan

Om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsproducten en om kwaliteitsvooruitzichten met klanten en markt als begeleiding, in 1999 tot stand te brengen ons bedrijf namen het lood in het overgaan van de ISO9000-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem in de anticorrosieve industrie. In 2002, slaagde ons bedrijf in de transformatie van ISO9000-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem aan de uitgave van 2000. En in 2005, ging ons bedrijf de milieu het beheersysteemcertificatie over van ISO14001. Het overgaan van deze internationale normen en het vestigen van overeenkomstig beheersysteem

ons bedrijf een correcte veiligheid hebben verstrekt om producten te vervaardigen die met internationale of professionele normen in overeenstemming zijn.

 

Maatregelen en inhoud:

 

1. Aankoop van grondstoffen:

Om betrokken personeel te organiseren om leveranciers van grondstoffen te selecteren te beoordelen en te controleren. Het kopen van agenten zal gekwalificeerde leveranciers van overeenkomstige grondstoffen volgens de Lijst van Gekwalificeerde Leveranciers selecteren en zal grondstoffen in strikte overeenstemming met Technische Verwervingsnormen kopen.

2. Fabriek-in inspectie:

De grondstoffeninspecteurs zijn verantwoordelijk voor het testen van elk punt overeenkomstig de testnormen voor grondstoffen; het uitvoeren van bemonsteringstest aan elk type van product voor materialen van verschillende specificaties; en willekeurig kiezend 10% van de materialen voor bemonsteringstest. Slechts kunnen de gekwalificeerde grondstoffen voor gebruik worden goedgekeurd.

3. In-productieinspectie:

Elke procedure zal door de inspecteurs van de procedure in kwestie worden getest. Dan zijn de professionele kwaliteitsinspecteurs verantwoordelijk voor het uitvoeren van bemonsteringstest. In het geval van om het even welke diskwalificatie, voer strikt de controleprocedure van gediskwalificeerde producten uit. De halffabrikaten van de vorige procedure moeten aan de kwalificatievereisten voldoen alvorens zij in de volgende procedure worden toegelaten. De gediskwalificeerde halffabrikaten moeten niet worden gebruikt. De kwaliteitsinspecteurs zijn verantwoordelijk voor het voorleggen van steekproeven aan laboratorium voor het testen van elke prestatie-indicator.

4. Pakhuis-in inspectie

De professionele kwaliteitsinspecteurs zijn verantwoordelijk voor bemonstering 10% van geëindigd - producten voor inspectie. In het geval van om het even welk gediskwalificeerd product, de dubbele steekproeven tot zij worden gekwalificeerd.

5. Opslag

Merk de producten van verschillende specificaties en data van respectievelijk productie. Identificeer en isoleer de gediskwalificeerde producten om eender welke verkeerde verwijdering te verhinderen. Rust het pakhuis met vochtbestendig, vochtig bewijs en brand-controlerende basisfaciliteiten uit om een veilig en aangewezen opslagmilieu te beveiligen.

6. Pakhuis-uit (Levering) inspectie:

De inspecteurs van de eindproductkwaliteit en de pakhuisbewaarders zijn verantwoordelijk voor controle de de specificatie van de producten, de hoeveelheid, productiedatum en kwaliteitskwesties en het testen van elke prestatie-indicator van de producten. In het geval van om het even welk gediskwalificeerd punt, worden de producten geacht om worden gediskwalificeerd. Om het even welk gediskwalificeerd product zal niet toegestaan worden voor levering.

Alle maatregelen betreffende aankoop van grondstoffen, fabriek-in inspectie, in-productieinspectie, pakhuis-in inspectie, opslag, en (levering) zullen inspectie pakhuis-uit gediskwalificeerde producten verhinderen de markten in te gaan. Ondertussen, zullen de volledige en perfecte naverkoopdienst en het volgende systeem de brede toepassing van de anticorrosieve die producten beveiligen door ons bedrijf in aardolie en aardgasleidingen worden vervaardigd.

Certificaten
 • PIPE WRAP TAPE

  Standaard:ISO 9001

  Aantal:10117Q16071R1M

  Uitgiftedatum:2017-09-14

  Vervaldatum:2020-09-13

  Scope / Range:Tape manufacture and sales

  Uitgegeven door:Beijing zhonglian tianrun

 • PIPE WRAP TAPE

  Standaard:Test report

  Aantal:GZIN1708039105MR

  Uitgiftedatum:2018-10-01

  Vervaldatum:2020-12-23

  Scope / Range:Tape

  Uitgegeven door:SGS

 • PIPE WRAP TAPE

  Standaard:Aprroval

  Aantal:2016

  Uitgiftedatum:2016-12-10

  Vervaldatum:2020-11-30

  Scope / Range:exhibition

  Uitgegeven door:India Oil

 • PIPE WRAP TAPE

  Standaard:Quanlity

  Aantal:01126045

  Uitgiftedatum:2013-07-01

  Vervaldatum:2023-06-30

  Scope / Range:water pipeline quanlity

  Uitgegeven door:AWWA

 • PIPE WRAP TAPE

  Standaard:Materials Supplier

  Aantal:02140047011

  Uitgiftedatum:2016-10-02

  Vervaldatum:2020-10-01

  Scope / Range:Oil product supplier

  Uitgegeven door:CNPC

Contactgegevens
PIPE WRAP TAPE

Contactpersoon: Ms.

Fax: 86-537-2299111

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)