Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenverpakkende deklaagband

Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing

Van goede kwaliteit Pijpleidings Anticorrosieve Band voor verkoop
Van goede kwaliteit Pijpleidings Anticorrosieve Band voor verkoop
Voor de betrokkenen: Zorg Dit moet verklaren dat wij XUNDA-AARDOLIEband EN MT-BAND door „van de de Pijpdeklaag van Jining Xunda de Materialenco. hebben gekocht, Ltd“ voor ons marien de pijpleidingsproject van Maleisië in Dec.2015 en altijd zijn zij zeer geïmponeerd over geschikte levering van de goederen waarvoor wij werkelijk tevreden zijn en hun producten adviseren

—— Cu van Nguyenngoc

Het is bevestigt en verklaart hierbij dat wij, KHAJAH SPECIALTIES COMPANY. het hebben van ons geregistreerd adres in Koeweit, heeft Deklaag Materieel type T100-165, t-265, MT-1100, p-19 gebruikt, pp-27 vervaardigd door u sinds 2012 en er is tot dusver geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met bovengenoemde producten en hun goede prestaties van de diensten.

—— Sushil

Aan Whome kan het betreffen, Wij hebben Band gebruikt door u sinds 2012 na de verrichting van 3 jaar wordt vervaardigd, vonden wij dat de prestaties van deze Band zeer goed zijn, en er is geen belangrijke mislukking van deze Band en het is zo efficiënt in ons systeem dat. In ondertussen, is de naverkoopdienst zo goed. Zo zijn wij zeer tevreden met uw Band.

—— Нефтегазстром

A quien interese le, Van utilizandodiferentes tipos DE materiales DE recubrimiento van Hemosestado tubos Xunda, cinta DE aluminio, cinta DE polietileno, cintajachthaven, fabricadosy suministrados por M/Co. van de PIJPmaterialen van s JINING XUNDA, Ltd, Que-zoonsfabricantes oficiales DE material DE recubrimiento como cinta DE envoltura paragraaf. en van utiliza sus productos

—— Gustavo

Dit moet verklaren dat wij verschillende types Met een laag bedekkend Materialen zoals Xunda-de band van de pijpomslag, Bitumenband, Polyethyleenband, Mariene vervaardigde band hebben gebruikt, & geleverd door M/s JINING XUNDA de MATERIALENco. van de PIJPdeklaag, Ltd, dat officiële fabrikant van Deklaagmateriaal die is fabrieken in Add- toevoegt hebben: Chenguangweg, Jining-Stad Shandong.

—— ADINOC

Ik ben online Chatten Nu

Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing

China Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing leverancier
Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing leverancier Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing leverancier Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing leverancier Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing leverancier

Grote Afbeelding :  Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing

Productdetails:

Plaats van herkomst: de Volksrepubliek China (de VRC)
Merknaam: XUNDA,ALTEN OR OEM
Certificering: ISO 9001,ISO 14001,OHSAS18001 ,SGS test report,EXOVA test report ,DVGW test report
Modelnummer: T 100 T 200 T 300

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100 kg
Prijs: NEGONATION
Verpakking Details: 310X310X320 MM.
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P, Contant geld
Levering vermogen: 15 ton per Dag
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Het rapport van de producttest: SGS, DVGW, AWWA, PETROCHINA FABRIEKSrapport: TUV, BV
kleur: grijs, zwart, wit Dikte: 15 MILS AAN 80 MILS
Adheisve: Butylrubber Normen: ASTM D 1000, EN 12068, AWWA C 214
levensduur: meer dan 30 jaar houdbaarheid: 24 maanden
Hoog licht:

de band van de pijpomslag voor ondergronds

,

Pipe Bescherming Tape

De begraven Band van de Pijpleidings Butylrubber voor Materiaal van Rustproofing van de Pijp het Verpakkende Deklaag
 
Ⅰ systeembeschrijving:
De xunda-t-100 reeks is het Koude toegepaste systeem van de banddeklaag voor corrosiebescherming van Olie, Gas, Petrochemische stof, en Afvalwater ondergrondse of luchtpijpleidingen.
De begraven Butylrubberband van het Pijpleidingspolyethyleen zal na de Vloeibare kleefstof en vóór de buiten-laagband met de hand of met een verpakkende machine worden toegepast
 
de begraven Structuur van Butylrubberband van het Pijpleidingspolyethyleen:
De specificatie van de band bestaat uit twee lagen, zelfklevende laag en film steun
Kleefstof: Butylrubber
Film die steunen: Speciaal mengsel van gestabiliseerd polyethyleen
 
de begraven Eigenschappen van Butylrubberband van het Pijpleidingspolyethyleen:
Uitstekende adhesie aan pijp en zelf
Kan over een brede temperatuurwaaier worden toegepast
Goede conformability en verenigbare eenvormige dikte              
Gemakkelijk toegepast zonder speciaal materiaal
Compatibel systeem met gemeenschappelijke pijpdeklagen              
Uitstekende weerstand tegen het kathodische disbonding
Voldoet aan de Norm van ASTM D 1000
Toegepaste koude
 
 
Ⅳ fysische eigenschappen Begraven Butylrubberband van het Pijpleidingspolyethyleen
 
 Begraven Butylrubberband van het Pijpleidingspolyethyleen

Punt t-150

Typische Waarde

Testmethode

Totale dikte

25mil

ASTMD 1000

Polyethyleenfilm

13mil

ASTMD 1000

Synthetische Kleefstof

12mil

ASTMD 1000

Verlenging bij Onderbreking ³

400%

ASTMD 1000

Treksterkte

60 N/cm

ASTMD 1000

Opbrengststerkte

42.3 N/cm

ASTMD 1000

Schiladhesie aan Klaargemaakte Pijp

30 N/cm

ASTMD 1000

Diëlektrische Sterkte

45.8 KV/mm

ASTMD 149

Kathodische Ontbinding

0,24 in straal 6,4 mm

ASTMD G8

Volumeweerstandsvermogen

2.5 x 1012 ohm.m

ASTMD 257

De Transmissietarief £ van de waterdamp

0.1gm/M2/24h

ASTM F 1249

Het Tarief van de waterabsorptie

< 0="">

ASTMD 570

Geadviseerde Toepassingstemperatuur       

-10℃to 60℃

-

Maximum dien Temperatuur                  

-40 aan 80℃

-

Kleur

Zwart

-

Beschikbare Broodjesgrootte (breedte x lengte)   

2“ aan 32“ X 50 ' aan 800 '

-

 
Kwaliteit Contorl
 
Om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsproducten en om kwaliteitsvooruitzichten met klanten en markt als begeleiding tot stand te brengen, ons bedrijf namen het lood in het overgaan van de ISO9000-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem in de anticorrosieve industrie. En toen slaagde ons bedrijf in de transformatie van ISO9000-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem aan de uitgave van 2000. Dan ging ons bedrijf de milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001 en de Gezondheid en het Veiligheidsbeheerssysteem van OHSMS over 18001. Het overgaan van deze internationale normen en het vestigen van overeenkomstig beheersysteem hebben ons bedrijf een correcte veiligheid verstrekt om producten te vervaardigen die met internationale of professionele normen in overeenstemming zijn.
 
Maatregelen en inhoud:
1. Aankoop van grondstoffen: Om betrokken personeel te organiseren om leveranciers van grondstoffen te selecteren te beoordelen en te controleren. De kopende agenten zullen gekwalificeerde leveranciers van overeenkomstige grondstoffen volgens de Lijst van Gekwalificeerde Leveranciers selecteren en zullen grondstoffen in strikte overeenstemming met Technische Verwervingsnormen kopen.
2. Fabriek-in inspectie: De grondstoffeninspecteurs zijn verantwoordelijk voor het testen van elk punt overeenkomstig de testnormen voor grondstoffen; het uitvoeren van bemonsteringstest aan elk type van product voor materialen van verschillende specificaties; en willekeurig kiezend 10% van de materialen voor bemonsteringstest. Slechts kunnen de gekwalificeerde grondstoffen voor gebruik worden goedgekeurd.
3. In-productieinspectie: Elke procedure zal door de inspecteurs van de procedure in kwestie worden getest. Dan zijn de professionele kwaliteitsinspecteurs verantwoordelijk voor het uitvoeren van bemonsteringstest. In het geval van om het even welke diskwalificatie, voer strikt de controleprocedure van gediskwalificeerde producten uit. De halffabrikaten van de vorige procedure moeten aan de kwalificatievereisten voldoen alvorens zij in de volgende procedure worden toegelaten. De gediskwalificeerde halffabrikaten moeten niet worden gebruikt. De kwaliteitsinspecteurs zijn verantwoordelijk voor het voorleggen van steekproeven aan laboratorium voor het testen van elke prestatie-indicator.
4. Pakhuis-in inspectie: De professionele kwaliteitsinspecteurs zijn verantwoordelijk voor bemonstering 10% van geëindigd - producten voor inspectie. In het geval van om het even welk gediskwalificeerd product, de dubbele steekproeven tot zij worden gekwalificeerd.
5. Opslag: Merk de producten van verschillende specificaties en de data van verhinderen om het even welke verkeerde verwijdering. Rust het pakhuis met vochtbestendig, vochtig bewijs en brand-controlerende basisfaciliteiten uit om een veilig en aangewezen opslagmilieu te beveiligen.
6. Pakhuis-uit (Levering) inspectie: De inspecteurs van de eindproductkwaliteit en de pakhuisbewaarders zijn verantwoordelijk voor controle de de specificatie van de producten, de hoeveelheid, productiedatum en kwaliteitskwesties en het testen van elke prestatie-indicator van de producten. In het geval van om het even welk gediskwalificeerd punt, worden de producten geacht om worden gediskwalificeerd. Om het even welk gediskwalificeerd product zal niet toegestaan worden voor levering.
 
Alle maatregelen betreffende aankoop van grondstoffen, fabriek-in inspectie, in-productieinspectie,
pakhuis-in inspectie, opslag, en (levering) de inspectie zal pakhuis-uit gediskwalificeerde producten verhinderen de markten in te gaan. Ondertussen, zullen de volledige en perfecte naverkoopdienst en het volgende systeem de brede toepassing van de anticorrosieve die producten beveiligen door ons bedrijf in aardolie en aardgasleidingen worden vervaardigd. 
Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van PijprustproofingBegraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van PijprustproofingBegraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van PijprustproofingBegraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing
Begraven Verpakkende de Deklaagband van de Pijpleidings Butylrubber voor het Materiaal van Pijprustproofing
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Jining Xunda Pipe Coating Materials Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Daisy Kong

Tel.: 86-15265879789

Fax: 86-537-2599926

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)